"Best poster presentation award 2016" an Myrta Kohler

Myrta Kohler (li.) (©Berner Fachhochschule)

Myrta Kohler, wissenschaftliche Mitarbeiterin am Institut für Angewandte Pflegewissenschaft IPW-FHS St. Gallen und Doktoratsstudentin am Institut für Pflegewissenschaft in Wien, hat im Rahmen der 16. European Doctoral Conference in Nursing Science in Bern (EDCNS) für die Präsentation ihres dissertationsbasierten Posters Promoting continence in stroke survivors - Developing and evaluating a complex intervention (study protocol) den "Best poster presentation award" gewonnen. Wir gratulieren ganz herzlich!

» Poster Promoting continence in stroke survivors - Developing and evaluating a complex intervention (study protocol)