12th International Family Nursing Conference

Julia Hauprich und Martin Nagl-Cupal

Julia Hauprich

Martin Nagl-Cupal

Vom 18. bis 21. August 2015 fand in Odense (Dänemark) die 12th International Family Nursing Conference unter dem übergeordneten Themenbereich “Improving Family Health Globally through Research, Education, and Practice” statt.

Von Seiten des Instituts für Pflegewissenschaft wurden Ergebnisse aus drei Forschungsprojekten im Rahmen nationaler und internationaler Zusammenarbeit sowie einer MA-Qualifizierungsarbeit präsentiert.

• Nagl-Cupal, M., Daniel, M., Hauprich, J. (2014). Development of a Framework to Guide Supportive Actions for Young Carers and Their Families. Poster session presented at 12th International Family Nursing Conference 2015, Odense, Denmark.

• Hauprich, J., Nagl-Cupal, M. (2015). ‘It’s Just Like Wearing Glasses’. The Norm-building Process of Families with a Cochlear-implanted Child During Rehabilitation. Lecture presented at 12th International Family Nursing Conference 2015, Odense, Denmark.

• Büscher, A., Nagl- Cupal, M., Donath, E., Feuchtinger, E., Mayer, H. Review of Family Nursing Interventions in Research from 2007-2014 for Families with Adult Patients: Analysis of English, German, Thai, and Italian Studies. Lecture presented at 12th International Family Nursing Conference 2015, Odense, Denmark.

» Weitere Informationen zum Kongress